Lainalaskuri

Lainalaskurin avulla lainanhakijan on helpompi hahmottaa, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Ota maksuton lainalaskuri käyttöösi ja suunnittele itsellesi sopiva laina. 

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

Näin käytät lainalaskuria

  1. Lisää tarvitsemasi lainasumma lainalaskuriin
  2. Lisää laskuriin myös suunnittelemasi laina-aika sekä arvioi lainan todellisesta vuosikorosta
  3. Lyhennystapana voi olla annuiteetti tai tasalyhennys (lainatarjouksesta näet tarkemmin lainantarjoajan tarjoaman lyhennystavan).

Lainalaskuri laskee reaaliaikaisesti hakuehtoihin syötetyn lainasumma, maksuajan ja vuosikoron mukaan lainalle kuukausierän, koron sekä minkä verran lainaa tulee maksaa takaisin koko laina-aikana. Arvio perustuu syötettyihin lukuihin ja on suuntaa-antava.

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 10.000 euroa 5 vuoden maksuajalla sekä todellisen vuosikoron ollessa 6,26 % on lainan kuukausierä 193,71 €/kk ja lainan kokonaiskustannukset 1623 € koko laina-aikana.

Tarkan arvion lainan kiinteistä kuluista ja korkomaksuista saat pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset useammalta lainantarjoajalta, jotka saat täyttämällä lainahakemuksen kohdassa – hae lainaa.

Lisätietoja: Wikipedia/Annuiteettilaina sekä Wikipedia/Tasaerälaina

 

Pyydä maksuttoman lainatarjoukset haluamallesi lainasummalle

Tarkempien laskelmien ja suunnittelun jälkeen on aika pyytää maksuttomat lainatarjoukset useammalta pankilta ja rahoitusyhtiöltä, jotta pääset vertailemaan lainatarjouksia.

Usein lainan kilpailutus monen eri lainatarjoajan välillä tuottaa parhaan lopputuloksen löytää itselle sopivin ja edullisin laina.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tietää, että lainanhakijan huomiosta kilpailee usempi lainantarjoaja, joten saadaksen lainanhakijan asiakkaakseen, tulee lainatarjouksen olla houkutteleva. Lainan kilpailuttamisen avulla lainanhakija saa usein toivomansa lainan parhailla mahdollisilla eduilla ja korkotasolla.

Lainahakemuken täyttäminen on hakijalle aina maksutonta eikä lainatarjousten pyytäminen sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kilpailuta tarvitemasi kulutusluotto, pankkilaina tai muu valitsemasi lainatuote useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, vaikka heti. Saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksi jo muutaman minuutin kuluttua lainaahakemuksen lähettämisestä.