Yrityslainaa aina 8.000.000 € asti ilman vakuuksia

Yrityslainat ovat muiden lainojen tavoin siirtyneet haettavaksi netin välityksellä.

Tämä muutos mahdollistaa myös sen, että myös yrityslainat voi nyt kilpailuttaa helposti yhdellä hakemuksella.

Kotimainen Omalaina.fi kilpailuttaa yrityslaina lähes 20 eri pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken, täysin ilmaiseksi.

Täytä yksi yrityslainahakemus, saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi täysin ilmaiseksi.

Omalaina - Yrityslaina

Yrityslaina avuksi yrityksen kasvuun

Uusilla aloittelevilla yrityksillä voi tulla eteen tilanne, kun yrityksen toiminta kasvaakin odotettua nopeammin. Laajentamista ja investointeja tulisi tehdä nopealla aikataululla, mutta asiat jäävät jumiin rahoituksen puutteeseen.

Näin ei tietenkään saisi olla, koska jos yritys ei pysty laajentamaan toimintaansa heti tarvittaessa, voi toiminta tyrehtyä nopeasti. Tässä monelle yrittäjälle tuleekin mieleen kysymys, että mistä sopiva yrityslaina löytyisi?

Tässä tulee apuun kotimainen lainanvälityspalvelu VertaaYrityslainat.fi, joka kilpailuttaa yrityslainat puolestasi täysin maksutta. He ovat toimineet jo useita vuosia auttaen kuluttajia edullisten lainojen kilpailuttamisessa. Heidän avulla jo tuhannet ovat löytäneet itselleen eri kokoisia lainoja moniin eri tarpeisiin.

Heidän avulla yrityslainaa voi hakea kätevästi netissä. Enää ei tarvitse täytellä monia eri paperilomakkeita ja varailla aikoja neuvotteluihin, vaan hakemuksen voi tehdä helposti netissä juuri silloin kun itse haluaa.

Jos tarvitse lainaa muuhun tarkoitukseen kuin yritystoimintaan, suosittelemme tutustumaan eri lainantarjoajiin kohdasta; lainaa.

 

Yrityslainan käyttökohteet

Yrityslaina on suunnattu kotimaisille pk-yrityksille. Sitä voi hakea mihin tarkoitukseen tahansa, niin yrityksen laajentamiseen kuin vaikkapa rikkinäisten laitteiden/koneiden uusimiseen.

Netistä haettava vakuudeton yrityslaina on erityisen hyvä apu silloin, kun yritys tarvitsee todella nopeaa rahoitusta. Perinteistä pankista haettavaa lainaa joutuu helposti odottamaan kauan aikaa, ennen kuin sen saa tilille käytettäväksi. Tämä ei tietenkään ole hyvä tilanne silloin, kun rahoitusta tarvitaan esimerkiksi rikkoutuneiden laitteiden/koneiden tilalle.

Kun toiminnalle tärkeät laitteet hajoavat, on jokainen ylimääräinen hetki taloudellisesti tappiollinen yritykselle. 

VertaaYrityslainat.fi palvelun kautta haettuun yrityslainaan saa lainapäätöksen nopeasti ja lopullisen lainatarjouksen yleensä noin 1 työpäivän kuluessa.

Lainatarjouksen allekirjoittamisen jälkeen laina siirtyy nopeasti hakijan tilille, jolloin hän pääsee mahdollisimman pian jatkamaan yrityksen toimintaa.

 

Yrityslaina ilman reaalivakuuksia

Kun puhutaan vakuudettomasta yrityslainasta, tarkoittaa se sitä, ettei lainalle vaadita lainkaan raha-tai kiinteistövakuuksia. Vakuudetonta yrityslainaa voivat hakea kaikki pienet sekä keskisuuret suomalaiset yritykset.

Kun vakuuksia ei vaadita, nopeutuu lainaprosessi huomattavasti ja hakija saakin nopeasti tietää, saako hän hakemaansa lainaa.

Vakuudettoman yrityslainan omavelkaisena takaajana toimii yrittäjä itse. Myös yrityksen maksukyky varmistetaan lainaa hakiessa. Mitä parempi maksukyky yrityksellä on, sitä helpommin ja suurempaa lainaa se voi saada.

Koska hakija itse toimii takaajana, kannattaa yrityslaina hakea aina harkiten. Jos laina haetaan toiminnan kasvattamista varten, tulee aina myös varautua siihen että lainan pystyy maksamaan ongelmitta takaisin, vaikka laajennus ei heti toisikaan toivottua lisätuloa.

 

Valitse aina sopiva rahoitus

Kun lähdet suunnittelemaan yrityslainan hakemista, laske rahoituksen tarve aina huolellisesti. Lainaa ei kannata hakea enempää kuin todella on tarve. Vaikka monia varmasti houkuttelisikin ottaa hieman ylimääräistä, kun kerran lainaa lähdetään hakemaan, niin ei ole järkevää ottaa enempää kuin tarvitsee. Tällöin lainalle vain kertyy enemmän korkoa ja kuluja, jotka muuten voisi käyttää yrityksen toiminnan parantamiseen.

Tarvittaessa saat aina henkilökohtaista apua lainan hakemiseen ja muihin siihen liittyvissä asioissa.

 

Lainan takaisinmaksu

Sopivan rahoituksen löydyttyä lainalle saa maksuaikaa maksimissaan 8 vuotta. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä.

Saat kuukausittain laskun kuukausierästä. Kun kuukausierä pysyy koko laina-ajan saman kokoisena, ei takaisinmaksussa pääse tapahtumaan mitään yllätyksiä.

Lainaa voi myös koska tahansa maksaa nopeammin takaisin ilman lisäkustannuksia. Ylimääräiset lyhennykset eivät siirrä tulevia kuukausieriä, vaan lyhentää lainaa aina sen loppupäästä.

Mikäli haluat maksaa koko loppulainan kerralla takaisin, suosittelemme ottamaan yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun. He laskevat jäljellä olevan loppusaldon ja ilmoittavat sinulle summan, jonka maksamalla koko loppuvelka on kuitattu.

Maksamalla lainan etuajassa säästät myös sen koroissa ja kuluissa. Korot ja kulut kertyvät vain siltä ajalta, kun laina on asiakkaan käytössä. Joten mitä aikaisemmin laina maksetaan, sitä vähemmän joudut maksamaan korkoja ja kuluja. Lainan takaisinmaksuun liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä lainantarjoajaan ja tarvittaessa talous – ja velkaneuvontaan.

 

Infoa ja lisätietoa:

Yrittäjät.fi – 7 yksinkertaista neuvoa jos tarvitset lainaa pienyrityksellesi

Yrittäjät.fi – Uusi takausmuoto pk-yrittäjille